Návrh expertního systému pro výběr vhodného spořícího produktu pro klienty společnosti AWD

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá fungováním současného důchodového systému v České republice a ve vybraných zemích. Jsou zde popsány rozdíly ve financování a v pilířích, na kterých tyto systémy stojí. Dále jsou v této práci řešeny důvody, proč by měly být tyto systémy reformovány. Cílem diplomové práce je navrhnout expertní systém, který bude sloužit finančním poradcům pro výběr vhodného spořícího produktu podle požadavků klienta.
This thesis object with functioning of present retirement system in the Czech republic and in selected countries. There are described differences of financing and differences of pillars on which are this systems built. Further are in this thesis answered reasons for reforming of this systems. The goal of this thesis is design expert system used to serve to financial advisers for suitable saving product selection according to client requests.
Description
Citation
PRŮDEK, T. Návrh expertního systému pro výběr vhodného spořícího produktu pro klienty společnosti AWD [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen)
Date of acceptance
2009-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO