Stavebně technologický projekt výrobní haly Valaššké Meziříčí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Ve své diplomové práci jsem řešil stavebně technologický projekt výrobní haly ve Valašském Meziříčí. V práci jsem se zaměřil zejména na řešení konstrukce založení lisu (železobetonové vany), ve které bude později osazen výrobní lis. Pro konstrukci jsem zpracoval technologický předpis, kontrolní a zkušební plán, rozpočet a harmonogram. Pro konstrukci založení lisu jsem také zpracoval výkresy konstrukčních detailů. Dále jsem ve své práci zpracoval objektový finanční a časový plán stavby, plán rizik na pracovišti, nasazení strojních sestav, rozpočet a harmonogram hlavního stavebního objektu, projekt zařízení staveniště. Ve své práci jsem se také zabýval řešením dopravy střešního vazníku na staveniště.
In my diploma thesis I solved construction and technological project of the manufacturing hall in Valašské Meziříčí. In my final thesis I focused on reinforced concrete structure for manufacturing press. For tis construction I processed technological prescription, control and test plan, budget, scheldule and assembly detail. Further I wrote up financial plan and scheldule for whole building, hazards in the workplace plan, proposal machinery, budget and scheldule for main building, site equipment project. In my final thesis, I have also dealt with solving transport roof girder on building site.
Description
Citation
POBOŘIL, P. Stavebně technologický projekt výrobní haly Valaššké Meziříčí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO