Provozně technický stav objektů separace na úpravnách vody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Úkolem této diplomové práce bylo stanovení provozně technických parametrů separačních objektů na úpravnách vody. V první části se nachází teoretická část poskytující základní informace k této problematice. V druhé části se nachází stanovená hodnotící kritéria podle získaných informací k jednotlivým objektům a získaných v praxi prostřednictvím osobních prohlídek na vybraných úpravnách vody.V poslední části se nachází aplikace těchto kritérií na úpravnách vody v praxi s celkovým hodnocením jejich stavu.
The goal of this thesis was to determine the operational and technical parameters of the separation objects in water treatment. The first part is a theoretical and provides basic information on this issue. The second part contains the evaluation criteria created by the obtained information for individual objects and gained in practice by personal visits of selected treatment plants of water. In the last part we can find application of these criteria in water treatment in practice. There is also included the final evaluation of the researched condition.
Description
Citation
PEŠOUT, J. Provozně technický stav objektů separace na úpravnách vody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO