Vliv dotací na stavební výrobu v České republice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem práce je zmapovat dotace používané pro sektor stavebnictví a následně zanalyzovat vliv dotací na vývoj stavební výroby v České republice. V první části je definováno rozdělení stavební výroby a popsán vývoj stavebnictví, následně jsou popsány dotace využívané v České republice. Druhá část je rozdělena na dvě sekce, kdy první sekce je věnována zpracovanému dotazníku a jeho výstupům a druhá sekce je analytická. Dotazník je zaměřený na využívání dotací v České republice. Část analytická je zaměřená na vytvoření vývoje čerpání dotací na stavební výrobu za určité období.
The aim of the work is to chart grant used for the construction sector and subsequently analyze the impact of the subsidies on the development of the construction output in the Czech Republic. In the first part is defined by the distribution of construction output and describes the development of the construction industry, subsequently described subsidies used in the Czech Republic. The second part is divided into two sections, the first on is dedicated to the processed questionnaire and its output. The second section is analytical. The questionnaire is focused on the use of subsidies in the Czech Republic. The analytical part is focused on creating an evolution of subsidies on construction aktivity for a certain period.
Description
Citation
PETRÍKOVÁ, D. Vliv dotací na stavební výrobu v České republice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO