Kalkulační techniky a metody a jejich užití ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je seznámení se s problematikou týkající se tvorby cenové kalkulace ve stavebnictví. Teoretická část je zaměřena na jednotlivé druhy kalkulací, kalkulační vzorec a s tím související postupy. Praktická část je zaměřena na tvorbu kalkulací v praxi s využitím softwaru. Problematika je znázorněna na příkladě. Vše je ukončeno vyhodnocením, porovnáním jednotlivých typů kalkulačních metod a popisem možných problémů s doporučenými návody na jejich řešení.
Aim of this thesis is to introdukce the issues related to price calculations building. The theoretical part focuses on the different type sof calculations formula and related procedures. The practical part is focused on creating practical calculations using software. Problems is illustrated in Example.Everything is comleted by evaluating, comparing the individual type sof calculation methods and a description os possibleproblems witch the recommended tutorials on thein solution.
Description
Citation
DOLEČKOVÁ, D. Kalkulační techniky a metody a jejich užití ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO