Vizuální styl cestovní agentury

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Obsahem mé diplomové práce je řešení grafických částí při navrhování cestovních produktů, jako jsou cestovní deník, cestovní hra a kapesní lupa. Dále se zabývám tvorbou webové grafiky listovních přílohových částí CI a reklamních tiskovin určených pro propagaci cestovního deníku. Na začátek bych chtěl podotknout, že se jedná o realizovaný projekt. Počet deníků jsem si stanovil na 500ks a hledal firmy, které by byly schopné nejenom deník vytisknout, ale také svázat a potáhnout. Zabývám se také externí propagací, řeším vizitky, faktury, dopisní papíry obyčejné i luxusní, dopisní obálky. Řeším zde také stojany na deníky určené pro samotný prodej. Je to komplexní řešení firmy od A do Z, včetně výroby a návrhů na výrobu.
The subject of the dissertation is a concept for the solution of the graphic and model applications of the travel agency´s visual style. I have concentrated on the main products of the agency such as the travel diary, travel game and pocket lens. I heve elaborated on the model concept of them. In particular I have described the process of the diary ´s creation , from the graphic design to printing and binding. In the appendix I have put the design manual. You can find there all the parts of the corporate identity such as colour definition and measurement of logo, logotype and text. I have also defined the secret area, business card, letter paper, invoice and envelope.
Description
Citation
ZAINER, J. Vizuální styl cestovní agentury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
Karel Kobosil (předseda) prof. Ing. Martin Hartl, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ivan Mazůrek, CSc. (člen) doc. akad. soch. Peter Lehocký, ArtD (člen) PhDr. Jana Pavlíčková (člen) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (člen) prof. PhDr. Jan Sedlák, CSc. (člen) akad. soch. Petr Svítil (člen) prof. RNDr. Miroslav Doupovec, CSc., dr. h. c. (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) akad. soch. Tomáš Chorý, ArtD. (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen) doc. akad.sochár Peter Paliatka (člen)
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO