Zdravotně technické instalace v bytovém domě s komerčními prostory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem zdravotně technických instalací v bytovém domě s komerčními prostory ve městě Ilava. Teoretická část je věnována návrhu zásobníkového ohřevu teplé pitné vody a její možnými variantami. Práce se dále zaměřuje na možné varianty řešení zadané diplomové práce. Výpočetní část a projekt obsahuje návrh splaškové a dešťové kanalizace, vnitřního vodovodu a připojení objektu na stávající sítě technického vybavení. Jedná se o bytový dům, který je z části určený pro komerční prostory a druhá část je určena pro bydlení. Objekt má čtyři nadzemní podlaží a není podsklepen.
This thesis describes the design of plumbing in an apartment building with commercial space in Ilava. The theoretical part is devoted to the design of the container hot drinking water and it´s possible alternatives. The work also focuses on possible solutions diploma work. Computational part of a project proposal contains sewage and rainwater drainage, water supply systems and connecting the building to the existing network hardware. It is a residential house, which is in part intended for commercial premises and the second part is intended for housing. The building has four floors and no basement.
Description
Citation
VALÁŠEK, M. Zdravotně technické instalace v bytovém domě s komerčními prostory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO