Administrative building with low energy footprint

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na problematiku administrativních budov. V práci je pojednáno o tom zda-li i administrativní budova může být úsporná a mít co nejmenší dopad na životní prostředí, šetrnou spotřebou elektrické energie. Tato spotřeba právě u administrativních budov není tvořena převážně energií na vytápění, ale hlavně chlazení objektu a provoz kancelářského vybavení. Proto bylo použito moderního a vybavení objektu a chytrého automatického řízení provozu.
The aim of this diploma thesis is trying to solve difficulties connected with administrative buildings. In this thesis we are talking about possibility that administrative building can have low energy footprint. Most of energy consumption of administrative building is not created by heating but mostly by cooling and by consumption of office equipment. That is why there have been used modern equipment of the building as well as automatic control of building equipment.
Description
Citation
SLEPÁNEK, F. Administrative building with low energy footprint [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO