Příprava nabídky do soutěže a posouzení finanční výhodnosti stavební zakázky před realizací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou přípravy veřejné stavební zakázky do soutěže. Jejím cílem je poukázat na jednání se subdodavateli o možnosti získání výhodnější nabídky a přidělení zakázky jako takové. V neposlední řadě práce analyzuje příslušné kroky vedoucí k finančním úsporám. Teoretická část je věnována vysvětlením základních pojmů vymezující veřejné zakázky, její zadavatele, druhy veřejných zakázek a celkový průběh výběrového řízení. Praktická část následně na konkrétním příkladu analyzuje přípravu zakázky do soutěže, její vyhodnocení a hledání finanční úspory.
This Master´s Thesis deals with the issue describing preparatory work for a construction contract submitted for a public tender. Its main objective is to demonstrate the negotiation procedure with sub-suppliers the purpose of which is to obtain more advantageous offer and the assignment of a contract. Last but not least, the thesis analyses appropriate steps leading to financial savings. The theoretical part is dedicated to the explanation of basic terms and definitions circumscribing public contracts, their contracting authorities, types of public contracts and the tendering procedure and its actions. The practical part then analyses and demonstrates on the specific example preparatory work of the contract for a public tender, its assessment and potential ways of financial savings.
Description
Citation
NÁPRAVNÍK, K. Příprava nabídky do soutěže a posouzení finanční výhodnosti stavební zakázky před realizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO