Návrh na zlepšení slaďování pracovního a soukromého života ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou slaďování pracovního a soukromého života. Cílem diplomové práce je navrhnout opatření vedoucí k efektivnějšímu přístupu ke slaďování pracovního a soukromého života ve vybrané společnosti. K vyřešení diplomového úkolu je nutno na základě teoretických východisek, studia vnitropodnikové dokumentace a dotazníkového šetření analyzovat možnosti slaďování pracovního a soukromého života zaměstnanců vybrané společnosti.
This diploma thesis deals with the issue of work-life balance. The aim of the diploma thesis is to suggest recommendations to effective work-life balance in a chosen company. In order to solve the diploma problem, it is necessary to analyse the possibilities of work-life balance in a chosen company on the basis of theoretical findings, the study of company’s documents and a questionnaire with chosen employees.
Description
Citation
MAJKUSOVÁ, D. Návrh na zlepšení slaďování pracovního a soukromého života ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (předseda) Ing. Markéta Draxlová (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
Ing. Draxlová: Jak by probíhalo zlepšení image firmy? - odpovězeno Ing. Kruntorádová: Jaký je zájem o využívání dětské skupiny a proč jste volila tuto variantu? - odpovězeno Ing. Juřica: Domníváte se, že dětská skupina má budoucí potenciál vzhledem k aktuálnímu demografickému vývoji? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO