Systém pro správu pacientů čekajících na ošetření u praktického lékaře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá problematikou evidence příchozích pacientů k praktickému lékaři. V teoretické části jsou shrnuta aktuální technická řešení, která se v praxi používají k evidenci čekajících klientů na poskytnutí různorodých služeb. Druhá kapitola je věnována popsání identifikátorů vyskytujících se v populaci. Výsledkem je návrh vlastního řešení založený na čtení údajů z karet zdravotního pojištění.
The work deals with the registration of incoming patients to the physician. In the theoretical section summarizes the current technical solutions used in practice to record the waiting clients to provide various services. One chapter is devoted to describing the identifiers occurring in the population. The result is to design a custom solution based on reading data from health care cards.
Description
Citation
HORSKÝ, M. Systém pro správu pacientů čekajících na ošetření u praktického lékaře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské inženýrství a bioinformatika
Comittee
prof. Ewaryst Tkacz, Ph.D.,D.Sc. (předseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Červený, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Jaromír Baštinec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-10
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Vítek položil otázku: Jaký druh poškození nejvíce snižuje správnost přečtení karty? Zlomené rohy vliv na rozpoznání nemají? Doc. Kolářová položila otázku: Jaká jsou výrobní náklady? Student obhájil diplomovou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO