Návrh na zdokonalení odměňovacího systému v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce analyzuje v teoretické části motivaci zaměstnanců a druhy odměňování. Praktická část práce obsahuje výzkum formou dotazníku, který je zároveň hlavním nástrojem použitým během výzkumu. V dotazníku byl analyzován systém hodnocení a dle toho bylo navrženo řešení nového systému odměňování a motivování zaměstnanců. A na závěr obsahuje návrh na zdokonalení odměňovacího a motivačního systému zaměstnanců, který povede k vyšší spokojenosti zaměstnanců.
The bachelor thesis analyzes the motivation of the staff and the salary structure in the theoretical part. The practical part consists of the research by questionnaire as a main instrument which is used during the research. The questionnaire contains questions about the evaluation system of the staff and according to the research the solution for a new salary structure and for the staff motivation was suggested. At the end of this thesis there is a proposal for the improved salary structure and motivation system which will be more preferable in the staff.
Description
Citation
BUŠOVÁ, J. Návrh na zdokonalení odměňovacího systému v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) JUDr. Naděžda Vrbková (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO