Kritické faktory implementace ERP systému pro řízení vzdělávání pracovníků ve společnosti HELLA AUTOTECHNIK NOVA, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je sestavení příručky pro výběr vhodného informačního systému s podporou vzdělávání zaměstnanců. Zvolený problém jsem vyřešil pomocí analýz společnosti, aktuálních trendů v e-learningu, zhodnocením současného stavu a zjištěním požadavků zvolené společnosti na systém. Provedeným výzkumem jsem zjistil, že zvolení optimálního softwaru pomáhá zaměstnance vzdělávat efektivněji a přináší úspory a zisk pro celou společnost. Výstupem práce jsou návrh pravidel pro zvolení a zavedení vhodného systému a kritické faktory implementačního projektu.
The aim of this thesis is to compile a manual guide for choosing an appropriate information system to support the company e-learning process. I solved this particular problem by conducting both the analysis of the company and of the current trends in e-learning applications. I also assessed the existing situation and determined system requirements of the company. By carrying out my own survey I found out that implementing the optimal software helps to educate employees more effectively and brings savings and potential profits for the whole firm. The outcome of the thesis is a set of recommendations for the right choice of e-learning software as well as critical factors for the e-learning implementation project.
Description
Citation
BILL, Š. Kritické faktory implementace ERP systému pro řízení vzdělávání pracovníků ve společnosti HELLA AUTOTECHNIK NOVA, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
prof. Rejnuš: Jak by jste přistupoval k úkolu, kdyby měla firma větší nebo menší počet zaměstnanců? odpovězeno Dr. Kříž: Jaké hodnotící kritériá jste použil? odpovězeno Dr. Smolíková: Proč jste použil mentální mapu? V čem jste ji vytvořil? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO