Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve městě Prostějov.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na zjištění, analýzu a porovnání nájemného bytů v lokalitě Prostějov a všech faktorů, které mají na výši nájemného v dané lokalitě vliv. V práci je uvedena textová a grafická část s vyznačenou lokalitou dle výše nájemného v jednotlivých částech města Prostějova bytů o velikostech 1+1, 1+KK, 2+1, 2+KK, 3+1, 3+KK. Tyto dispozice jsou dále zkoumány a zhodnocení je uvedeno v tabulkách a grafech. Výsledkem práce je výpočet a porovnání nájemného jednotlivých dispozic bytů a zhodnocení faktorů, které mají na danou cenu vliv.
This thesis is focused on the analysis and comparison of rental apartments in Prostejov and all the factors that have the level of rents in the area of influence. The work presents textual and graphical part of a designated location according to the amount of rent in various parts of the city Prostejov flats of sizes 1 + 1, 1 + KK, 2 + 1, 2 + KK, 3 + 1, 3 + KK. These dispositions are examined and appreciation is shown in tables and graphs. The result is a calculation and comparison of individual dispositions rent flats and assess the factors that have influence on the price.
Description
Citation
NOVÁK, T. Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve městě Prostějov. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO