Návrh na zlepšení vybraného pojistného produktu společnosti ING, N.V.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o životních pojištění konkrétních finančních institucí a jejím cílem je porovnat vybraný pojistný produkt, následně vyhodnotit jeho silné, slabé stránky vůči trhu i potenciálním klientům. Stěžejní firmou bude ING Životní pojišťovna N.V., pobočka pro Českou republiku a klíčovými pojistnými produkty bude investiční životní pojištění Investor Plus. Analýzou zjistím, v čem má mnou zvolený produkt nevýhody oproti konkurenčním produktům a navrhnu jeho zlepšení (optimalizaci) tak, aby se stal na trhu konkurenceschopnějším a klientům prospěšnějším.
This bachelor thesis discuss about life insurances of specific financial institutions and its goals is confront specific insurance product, then evaluace its strong and weak qualities against market and potential clients. Main copany will be ING Životní pojišťovna N.V, pobočka pro Českou republiku and key-account insurance product will be investment life insurance Investor Plus. By analyse I am going to find out disadvantages of my produkt against competitor´s products and I will propose its improvement (optimalization) to be more able to compete and more useful for clients.
Description
Citation
JALUŠKOVÁ, R. Návrh na zlepšení vybraného pojistného produktu společnosti ING, N.V. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) JUDr. Naděžda Vrbková (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO