Bezdrátová měření pro diagnostiku v dopravě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem tohoto projektu je seznámit se se standardy bezdrátových sítí na krátké vzdálenosti a vytvoření přehledu dostupných rádií v pásmu (300-1000)MHz a jejich srovnání. K vybranému rádiovému modulu je vytvořena programová výbava. Hlavním úkolem je vytvoření přípravku k měření a ukládání parametrů vibračního harvesteru. Provedení měření na jejichž základě je provedeno vyhodnocení.
The objective of this thesis is to get familiar with wireless networks standards and with standard IEEE 802.15.4. and communication principle in wireless sensor networks in short distances and create overview of RF chips in (300-1000)MHz with their comparrison. To choosen transciever modul create software. Main goal is to create module to measure and logging data from vibration harvester. Assessments based on measurements.
Description
Citation
TYLICH, L. Bezdrátová měření pro diagnostiku v dopravě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
Prof. Ing. Roman Prokop, CSc. (předseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Macho, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pásek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Student obhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO