Motivace a evaluace zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je zpracování problematiky týkající se motivace a evaluace zaměstnanců firmy Tesco a.s. Práce je rozdělena na tři části. První část se zabývá teoretickými východisky, která jsou potřebná pro zpracování dalších dvou částí. Druhá část se zabývá informacemi o podniku, a je analyzován motivační systém Zde je také rozebráno dotazníkové šetření týkající se dané problematiky. Poslední část se týká návrhů zlepšení motivačního systému, které vychází z provedeného výzkumu.
The Subject of this thesis is the isuue of motivation and stimulation of employees in the company Tesco a.s. The work is devided into three parts. The firt part analytzs theoretical backround which is needed to process for preparation of other parts. The second part is analytic, includes informations about company and there is aslso covered the motivatial system of company. The last part is practical and includes a few proposals of improvements of motivation system.
Description
Citation
KRÁLOVÁ, P. Motivace a evaluace zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Jalůvka: Jaký je cíl zavedení nových benefitů? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO