Založení e-shopu s modními doplňky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá založení malého podniku – e-shopu s módními doplňky a oblečením. Práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se sestává z několika kapitol, zabývajících se vysvětlením a charakteristikou základních pojmů jako obchodní společnosti, podnikání atd. Praktická část vychází z části teoretické. Sestává se z dotazníkového šetření a návrhu podnikatelského plánu pro úspěšné založení malého podniku.
This diploma thesis is focused on creating of the small business – online store with clothing and fashion accessories. This thesis is divided into two parts – theoretical and practical. At first I will explain basic consepts such as business, companies etc. The practical part is based on theoretical knowledge. Practical part contains survey and draft of business plan for successful establishment of the small business.
Description
Citation
KUBÁNKOVÁ, S. Založení e-shopu s modními doplňky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. et Ing. Karel Adamec, Ph.D. (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
otázka oponenta - odpovězeno Ing Sághy Estélyi - Tento podnikatelský záměr je pro nějakou jinou činnost? odpovězeno Ing Sághy Estélyi - str. 64 tabulka odhadovaných tržeb - z jakého důvodu jsou příjmy v období leden, únor a březen vyšší, než v období duben, květena červen? odpovězeno Ing. et Ing. Adamec - Jak Vám funguje podnikání? odpovězeno Ing. et Ing. Adamec - Jako největší riziko uvádíte legislativní změny - které možné legislativních změny vidíte jako největší riziko? odpovězeno Ing. et Ing. Adamec - Jaká konkurence je pro Vás nějvětší hrozba? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO