Kreativita v rozvoji pracovníka a organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je zhodnotit aktuální předpoklady pro rozvoj kreativity členů obchodního týmu společnosti Nilfisk-Advance, s.r.o. a na základě tohoto poznání doporučit určité metody pro zlepšení výkonnosti pracovníků. Pro splnění tohoto cíle přibližuje teoretická část práce na základě studia odborné literatury poznatky relevantní pro zkoumání současných předpokladů zaměstnanců firmy a analytická část na základě teoretických východisek mapuje aktuální výkonnost a předpoklady kreativity stávajících prodejních sil analyzované společnosti. Vyústění diplomové práce je formulace relevantních doporučení pro rozvoj pracovníků organizace i firmy.
The aim of this diploma thesis is to evaluate premises of creativity development of current sales representatives Nilfisk-Advance, Ltd and on the basis of this knowledge to recommend certain methods to improve the performance of individual sales representatives. To meet this goal, the theoretical part describes relevant findings for examining the premises of current employees on the basis of literature and analytical part on the theoretical background maps actual performance and premises of creativity of existing sales force analyzed company. Outcome of the diploma thesis is the formulation of relevant recommendations for the development of the employees and company.
Description
Citation
HEROUTOVÁ, M. Kreativita v rozvoji pracovníka a organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Doc. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D.: Vyčíslila jste finanční náročnost řešení, chybí mi však celkové zhodnocení nákladů a na druhé straně, jaký bude přínos pro uvedenou společnost. Předpokládáte zvýšení prodeje čisticích strojů? O kolk procent? Odpovězeno. Ing. Pavel Mráček, Ph.D.: Upozornění na překlep. Na základě čeho jste doporučovala literaturu o kreativním myšlení? Seznámila jste se i s knihou p. Pokorného Myslet kreativně? Odpovězeno. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D.: Myslíte, že uvažované náklady na proškolení jsou přiměřené? Jsou náklady uváděné včetně DPH? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO