Návrh na zlepšení pojištěnosti města Vyškov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena se na řešení problematiky pojistného portfolia města Vyškov. Cílem práce je analyzovat rizika města, srovnat stávající pojistnou ochranu, s možnostmi, které nabízí konkurence s ohledem na majetek a odpovědnost města a navrhnout takové pojistné portfolio, které by po všech stránkách odpovídalo představám zastupitelů města a díky kterému by byla rizika minimalizována.
Diploma thesis is target the tackle the questions insurance portfolio Vyškov town in Moravia. The aim of this work is to analyze the risk of the city, to compare existing insurance protection, with the possibilities offered by a competitor with regard to the property and responsibility of the city and to propose such an insurance portfolio, which would correspond in all ideas of the members of the city and which would minimize the risk
Description
Citation
KAMÍNKOVÁ, P. Návrh na zlepšení pojištěnosti města Vyškov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Václav Meluzín (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO