Podnikatelský plán na založení restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu na založení restaurace ve Frenštátě pod Radhoštěm. První část se zaměřuje na teoretická východiska, která vymezují pojmy spjaté s tvorbou podnikatelského plánu. Analytická část převádí teoretické poznatky do praxe. Obsahuje analýzy makro i mikroprostředí a marketingový průzkum k ověření poptávky po novém restauračním zařízení v dané lokalitě. Výsledkem je návrh podnikatelského plánu pro založení podniku.
This diploma thesis deals with making business plan for the establishment of restaurant in Frenstat pod Radhostem. There is theoretical basis connected with realizing business plan in first part. Analytical part of the thesis comprises macro and micro environmental analysis at market research to detect potential demand in defined area. Result of business plan is establishment proposal.
Description
Citation
VAŠENDOVÁ, D. Podnikatelský plán na založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Otázky vedoucího práce položeny a zodpovězeny. Otázky oponenta práce položeny a zodpovězeny. Doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Mohla by jste mít korporaci pouze jako jediná majitelka? Proč si myslíte, že zrovna tento sortiment je pro Frenštát pod Radhoštěm klíčový? Ing. Roman Ptáček, Ph.D.. Jak zajístíte kvalitu jídel? Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. V jakém horizontu hodláte tento koncept realizovat, pokud se jedná skutečně o Váš projekt? Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. Jaké náklady jste zvažovala? Použila jste několik variant pro hodnocení příjmů - nákladů?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO