Příspěvek k praktickému posouzení expresní metody pro hodnocení kvality kluzného kontaktu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá problematikou kluzného kontaktu a jeho diagnostiky, zejména diagnostiky využitím komparativní metody prachových částic. V práci je zpracován ukázkový příklad, jakým způsobem se postupuje při použití této metody, dále se zabývá vývojem laboratorního přípravku, který umožní větší variabilitu při studiu této metody. V poslední části diskutuje koncepci snímacího zařízení se dvěma sklíčky.
This thesis is devoted to the topic of kluzný kontakt and its diagnostic, especially to the type of diagnostic using the method of -- of dust particles. The author presents an example of applying this method and deals with the topic of development of a laboratory template that will give access to bigger variability in studying this method.
Description
Citation
KURZĘPA, M. Příspěvek k praktickému posouzení expresní metody pro hodnocení kvality kluzného kontaktu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a výkonová elektronika
Comittee
doc. Ing. Čestmír Ondrůšek, CSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Klíma, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Veselka, CSc. (člen) Ing. Jiří Valenta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-10
Defence
Student obhajoval závěrečnou práci na téma Příspěvek k praktickému posouzení expresní metody pro hodnocení kvality kluzného kontaktu. Prezentoval popis kluzného kontaktu a metodu prachových částic. Představil různé druhy vzorků s rozdílnými vadami a práci s nimi. Seznámil s návrhem laboratorního přípravku a následně popsal i hotový výrobek. Popsal koncepce snímání s jedním a dvěma sklíčky a prezentoval zjištěné výsledky. Bez problému odpověděl na otázky oponenta. V následné diskuzi zodpověděl a vysvětlil všechny dílčí otázky.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO