Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v Rychnově nad Kněžnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
V této diplomové práci je hlavním úkolem objasnit vývoj rezidenčních nemovitostí ve městě Rychnov nad Kněžnou. Diplomová práce se zabývá tímto městem od jeho založení po současnost. Práce je rozdělena do několika kapitol vývoje výstavby a každé z těchto období je zastoupené charakteristickou rezidenční stavbou. V každém období je popsán vývoj výstavby, charakteristické rysy pro toto období a použití materiálů k výstavbě rezidenčních nemovitostí. Součástí práce jsou výkresy map a plánů města Rychnov nad Kněžnou, které zobrazují urbanistickou skladbu lokality a umístění vybraných rezidenčních objektů použitých v diplomové práci. K těmto mapám se váže analýza rozvojových možností výstavby. Dále je součástí práce fotodokumentace historického vývoje rychnovských ulic a městských částí.
In this diploma thesis the main task is to clarify the development of residential properties in city of Rychnov nad Kněžnou. The thesis deals with this city since its foundation to the present day. The work is divided into several chapters of development of construction and each of these periods is represented by a characteristic building. Development of the construction, main traits of a period and the materials used for the construction of residential property are described for each period, including drawings, maps and plans of the city Rychnov nad Kněžnou, which depict the urban composition of the location and placement of selected residential properties used in the thesis. These maps binds analysis of development potential of construction. There is also a photographic documentation of historical development of Rychnov streets and neighborhoods.
Description
Citation
BEČVÁŘOVÁ, K. Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v Rychnově nad Kněžnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO