Rozvoj malé firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na rozvoj malého podniku. Nejprve je vypracována strategická analýza vybraného podniku a jeho relevantního prostředí. Dále je provedena analýza zahraničního trhu, na který chce společnost vstoupit. Na základě výsledků provedených analýz jsou navržena opatření, která povedou k rozvoji podniku.
The diploma thesis is focused on a small company development. At first, the strategic analysis of the selected company and its relevant environment is performed. Afterwards, the foreign market analysis, which the company plans to enter, is carried out. Based on the analyses results, the company's business development measures are proposed.
Description
Citation
PTÁČNÍKOVÁ, J. Rozvoj malé firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. et Ing. Karel Adamec, Ph.D. (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
otázky oponenta - odpovězeny Ing. Ptáček - Proč je tak velký propad rentability mezi 2011 a 2012? odpovězeno Ing. et. Ing. Adamec - V roce 2013 došlo k výraznému snížení tržeb oproti 2012, proč se tak stalo? odpovězeno Ing. et. Ing. Adamec - Jak je společnost zadlužená? odpovězeno Ing. et. Ing. Adamec - Můžete rozvést bonusový systém a zdůvodnit, jestli si myslíte, že tato cesta je správná? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO