Analýza prodejních kanálů a návrh na jejich rozvoj ve společnosti ABB s. r. o

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou distribučních kanálů ve společnosti ABB s. r. o. se zaměřením na divizi vysokého napětí, která má sídlo v Brně na ulici Vídeňská. V první části jsou stanoveny hlavní a dílčí cíle spolu s teoretickými metodami k jejich dosažení. Druhá část je praktická a jsou v ní zpracovány teoretické poznatky, potřebné pro pochopení problematiky a stanovení vlastních návrhů. V závěru jsou zhodnoceny výstupy a uvedeny návrhy na rozvoj prodejních kanálů a lepší komunikaci se zákazníky.
The diploma thesis is focused on analysis of sales channels in the ABB company with is focused on high voltage division, which is situated in Brno in the street Videňská. In the first part of this thesis are set major and minor targets with theoretic methods to achieve them. Second part is practis and there are processed theoretic knowledges which are needed to understand issues and set own improvement. In the end there are reviewed outputs and shown proposals for development sales chanels and better customer communication.
Description
Citation
KILINGER, J. Analýza prodejních kanálů a návrh na jejich rozvoj ve společnosti ABB s. r. o [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: odpovězeno. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Doc. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D.: V diplomové práci postrádám podrobnosti k návrhové části, jako např. co přináší návrh, kolik to bude stát apod. Postrádám rozvedení potenciálních dodavatelů, výběr systému apod. Návrhová část má velmi malý rozsah. Odpovězeno částečně. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D.: Připomínky k absenci podrobnosti návrhů, jejich uspořádání, přínosnosti návrhu pro ABB. Ing. Pavel Mráček, Ph.D.: ABB nepoužívá tištěné katalogy? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO