Návrh podnikového finančního plánu pro společnost PLASTY-KO, s. r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem diplomové práce je sestavení dlouhodobého finančního plánu na tři roky: 2014, 2015 a 2016. Pro zpracování byla vybrána společnost PLASTY-KO, s. r. o., která sídlí v obci Kobylí. Je zde zpracován podrobný rozbor z pohledu vnějšího a vnitřního prostředí jmenované společnosti. Výsledky použitých metod pro zpracování analýzy dále slouží jako podklad pro stěžejní návrhovou část. Ta se upíná na splnění hlavního cíle.
Main goal of the diploma thesis is a composition of a long-term financial plan for three years: 2014, 2015 and 2016. Processing company was chosen PLASTY-KO, s. r. o. located in Kobylí. There is a detailed analysis from the outside and also inside of surroundings of the company. Results of methods for processing the analysis are also used as groundwork for a crucial suggestion part of the thesis. This one is focused on a fulfilment of a main goal.
Description
Citation
URBÁNKOVÁ, R. Návrh podnikového finančního plánu pro společnost PLASTY-KO, s. r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Marcela Kožená, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Libor Benátský (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Fedorová: Skutečně je rok 2014 plánovaný? Kdy byla práce zpracována? Jakým způsobem bude dosaženo nižší zadluženosti?- odpovězeno Doc. Kožená: Jakým způsobem jste hodnotila společnost na základě pavučinového grafu? V kterých oblastech je možno společnost hodnotit kladně? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO