Návrh na realizaci chráněné dílny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem na realizaci chráněné dílny ve městě Jihlava. Diplomová práce je reakcí na současný stav nezaměstnanosti lidí s tělesným postižením, kteří mají velice malou šanci na získání plnohodnotného zaměstnání na trhu práce. Tato diplomová práce vyhotovuje předpoklad pro úspěšné založení chráněné dílny, jakožto konkurenčně schopného podniku v kraji Vysočina.
This diploma thesis deals with the proposal for the implementation of the sheltered workshop in Jihlava. The thesis is a response to the current state of unemployment of people with physical disabilities, who have very little chance of getting full employment in the labour market. This thesis creates a precondition for the successful establishment of a sheltered workshop, as competitively capable business in the region of Vysocina.
Description
Citation
VÁVRŮ, J. Návrh na realizaci chráněné dílny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
1. Otázka oponenta - zodpovězeno 2. doc.Mikulec - Jak dlouho byste byl ochoten dotovat společnost v průběhu let? - zodpovězeno 3. Němcová, PhD. - Je možnost financování z EU? - zodpovězeno 4. Veselý, CSc. - Jaké jsou příjmy z jiných zdrojů v ostatních letech (např.příspěvky z ÚP)? - zodpovězeno 5. Kruntorádová, PhD. - Proč si společnost Focus neotevřela pobočku také v Jihlavě? - zodpovězeno 6. doc. Brychta - Co Vás vede k závěru o kontinuálním růstu výnosu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO