Design stolního kávovaru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této práce je navrhnout nový design stolního kávovaru tak, aby plnil veškeré konstrukční, technologické, estetické a ergonomické požadavky. Práce se zaměřuje především na jedinečnost navrženého produktu, která je klíčová k vymezení se v širokém spektru současné nabídky. Dále popisuje v textové formě a v podobě vizualizací celý návrhový proces.
The aim of this thesis is to create a new design of table coffee machine, that provides all construction, engineering, aesthetic and ergonomic requirements. This thesis focuses on the uniqueness of the product, which is key for definition among a wide range of current products. Thesis also describes in text form and in the form of visualization the entire design process.
Description
Citation
SKOTNICA, V. Design stolního kávovaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. Ing. arch. Jan Rajlich (předseda) Mgr. Svatopluk Řezníček (místopředseda) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) Ing. Jakub Roupec, Ph.D. (člen) doc. akad. soch. Miroslav Zvonek, ArtD. (člen) Ing. David Škaroupka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO