Návrh na slaďování pracovního a osobního života ve vybrané organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku harmonizace pracovního a soukromého života ve vybrané společnosti zabývající se vodními sporty. Specifikuje aktuálnost tématu zavádění do podnikové praxe, nástroje rovnováhy pracovního a soukromého života, možnosti a překážky z pohledu zaměstnavatele a zaměstnanců. Praktická část analyzuje současný stav vybrané společnosti pomocí dotazníkového šetření a semistrukturovaného rozhovoru. Na základě teoretických znalostí a zjištěných výsledků jsou v závěru práce navržena optimální opatření pro sladění práce a osobního života, která jsou dále doplněna o finanční ohodnocení.
The diploma thesis focuses on the issue of work-life harmonization in a selected company engaged in water sports. It specifies the topicality of its implementation to business practice, tools of work-life balance, possibilities and barriers from the perspective of employers and employees. The practical part analyses the current state of the selected company through a questionnaire survey and a semi-structured interview. On the basis of the theoretical knowledge and the obtained results, optimal measures for work-life balance are proposed, which are supplemented by a financial evaluation.
Description
Citation
ŠULKOVÁ, J. Návrh na slaďování pracovního a osobního života ve vybrané organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Matúš Varjan, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
otázka oponenta práce – odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. - V této oblasti existuje řada modelů, např. model Familie und Beruf - zkoumala jste nějaký model? - odpovězeno Ing. Matúš Varjan - Zabývala jste se otázkou, z čeho by firma mohla financovat firemní školku? Jsou zde nějaké finance z EU? - odpovězeno Co je váha odpovědi ve vaší práci? - odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA - jakou formu má "podpora zaměstnanci"? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO