Sklápěcí mechanismus mobilní satelitní antény

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem bakalářské práce je konstrukční návrh polohovacího mechanismu satelitní antény, převážně pro použití na vozidlech, který bude schopen pracovat i za nepřízni¬vých povětrnostních podmínek. Konstrukce a zpracování daného zařízení by měli zajistit dosta¬tečnou přesnost polohování a tuhost celé konstrukce. Jelikož se jedná o prototyp, tak konstrukční řešení by mělo být voleno s ohledem na jednoduchost výroby.
The aim of this bachelor thesis is the design and construction of a manipulating mechanism for a satellite antenna, mainly for use on vehicles that will be able to work even in adverse weather conditions. The design and manufacturing of the device should provide sufficient positioning accuracy and toughness of the structure. Since this is a prototype therefore the design solutions should be chosen with regard to simplicity of production.
Description
Citation
BUCHTA, T. Sklápěcí mechanismus mobilní satelitní antény [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jan Brandejs, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Ing. Josef Nevrlý, CSc. (člen) Ing. Jiří Dvořáček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (člen) doc. Ing. Milan Klapka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO