Podnikatelský záměr rozvoje firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mé práce je sestavení podnikatelského plánu na rozšíření konkrétní malé společnosti v návaznosti na jeho aktuální stav, možný budoucí růst a další rozvoj. V první části mé práce se zaměřím na dostupné zlepšovací procesy, které je možné implementovat do podnikové praxe za účelem inovace stávajících procesů a posunu společnosti na vyšší úroveň. V druhé části shrnu aktuální stav společnosti s možnými podnikatelskými příležitostmi a za pomocí zlepšovacích procesů, navrhnu plán rozšíření společnosti tak, abych zabezpečil stabilní růst společnosti a připravenost všech podnikových systémů a procesů pro další rozvoj, zvýšení hodnoty společnosti i zlepšení hospodářských výsledků.
The aim of my thesis is to create business plan for expansion of concrete small size company in connection to it's current situation, possible future growth and further development. First part of my thesis is focused on available innovation processes, which can be implied to daily work to get desired innovation and improvement of current status and to shift the company to the next level. Second part of my thesis will be summing up the actual status of the company in connection to possible business opportunities and by using the innovation processes I am going to suggest business plan to extend the company in the way it secures stable company's growth and readiness of all business systems and processes for further enlargement, with the aim of increasing company's value even improving operating results.
Description
Citation
APPL, R. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-10
Defence
Vedoucí - zodpovězeno Oponent - zodpovězeno doc. Šimberová - citování zdrojů doc. Zich - má práce formu podnikatelského plánu - částečně zodpovězeno Ing. Tesař - vysvětlení organizačního schématu na straně 35 a další
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO