Podnikatelský plán pro založení vlastní firmy MARTart

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na sestavení reálného a proveditelného podnikatelského plánu pro založení vlastní firmy MARTart, s.r.o. Vypracovaný podnikatelský plán vychází z analýzy prostředí podniku a také z primárního výzkumu jako metody pro získávání dat analýzy trhu. Součástí je také finanční plán pro následující léta podnikání, který podává důležité informace o finančním vývoji podniku.
The diploma thesis focuses on build a real business plan for a newly established company MARTart, s.r.o. The business plan is a result of analysis based on a environment business as well as the primary method for a data acquisition market analysis. Also included is a detailed financial plan for the next years of business, giving an important information about the financial development of this company.
Description
Citation
KLUSÁKOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení vlastní firmy MARTart [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. et Ing. Karel Adamec, Ph.D. (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
otázky vedoucí - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno prof. Koráb - Jední se o firmu pouze obchodní nebo i výrobní? odpovězeno prof. Koráb - Nemáte strach z konkurence v podobě 3D tiskáren? odpovězeno Ing. et Ing. Adamec - Proč chcete otevřít provozovnu až v lednu, nemáte pocit, že tím ztratíte hlavní sezonu? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO