Podnikatelský záměr na založení cukrárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu pro podnikatelský záměr založení podniku v centru města Brna zabývající se prodejem cupcakes a mraženého jogurtu. Návrh podnikatelského plánu vychází ze zpracovaných teoretických poznatků v první části a z analýz vnitřního i vnějšího prostředí podniku včetně marketingového průzkumu. Cílem práce je mimo jiné i ekonomické zhodnocení a posouzení reálnosti záměru.
The topic of this bachelor’s thesis is to create a business plan for opening a new cake shop focused on selling cupcakes and frozen yogurt in the city centre of Brno. Business plan is based on theoretical knowledge from the introductory part and analysis of external and internal environment of company including marketing research. Besides the aim is an economical evaluation of plan and assessment of project feasibility.
Description
Citation
OULEHLA, M. Podnikatelský záměr na založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
prof. Rejnuš: Jste si vědoma, že v místě, kde chcete otevřít stánek, jsou v tuto chvíli umístěny kolotoče? - odpovězeno Ing. Hornungová: Vy nakoupíte suroviny pouze na začátku podnikání? - odpovězeno Ing. Hornungová: Náklady na marketing jsou uvedeny vy výši 100 Kč. Jak jste tyto náklady stanovila? - odpovězeno Ing. Hornungová: Jak jste stanovila výši nájemného? - odpovězeno Ing. Hornungová: Máte v práci uvedeno zdanění samotného zisku? Nebo jak bude se ziskem dále nakládáno? - odpovězeno doc. Rozmahel: Jak se dají odhadnout tržby na základě dotazníkového šetření? - odpovězeno doc. Rozmahel: Jak jste odhadla počet zákazníků? - odpovězeno doc. Brychta: Co značuje termín "tvárnost produktu", který uvádíte v práci? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO