Návrh motivačního systému ve společnosti Štěpanovský, a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zkoumáním společnosti z hlediska personálního managementu. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy spojované s touto tématikou. Na základě praktické části, kde je představena společnost a její stávající způsob hodnocení a motivování zaměstnanců, bude v poslední části navrhnuto zlepšení stávajícího systému.
My dissertation deals with a research company from the point of view of personnel management. First part explains the fundamentals about personnel management. Next, I introduce the company and explain how it operates nowadays regarding evaluation and motivation of employees. Finally I propose possible solutions to existing problems.
Description
Citation
VALENTOVÁ, A. Návrh motivačního systému ve společnosti Štěpanovský, a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Ing. Pavel Mráček, Ph.D.: Domníváte se, že v motivaci zaměstnanců hraje roli i to, jak úspěšná je samotná společnost? Odpovězeno. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D.: V té společnosti už nějaké pojištění je? Potřebují dalšího finančního poradce, pokud již s někým spolupracují? Myslíte si, že ze strany zaměstnanců bude zájem o uvedené příspěvky v době, kdy se ruší druhý pilíř pojištění? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO