Design přenosného kompresoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem bakalářské práce je návrh přenosného kompresoru se vzduchovou nádobou, respektující funkční, konstrukční, technologické a ergonomické požadavky s důrazem na estetickou hodnotu návrhu. Mým cílem je především vytvořit pozitivnější vztah k těmto esteticky často opomíjeným zařízením. Rád bych zaujal zajímavým tvarovým výrazem a jednoduchou obsluhou nové uživatele a pozdvihl tak úroveň stávajících produktů na trhu.
The aim of this thesis is to design a portable air compressor with air tank, respecting the functional, structural, technological and ergonomics requirements with emphasis on the aesthetic value of the proposal. My goal is primary to create the aesthetic appea- rance of these devices which are often overlooked. I would like to attract with an interesting shape expression and simple operation to new users and raised the level of existing products on the market.
Description
Citation
MIČKA, R. Design přenosného kompresoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) akad. soch. Tamara Buganská (místopředseda) doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) Ing. Roman Kozubík, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Bukvald (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO