Analýza řezivosti povlakovaných závitníků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V této práci se zabývám charakteristikou nástrojů, geometrií závitníků, povlakováním závitníků a jejich řeznými vlastnostmi. Zaměřím se na nejnovější trendy u komerčně vyráběných závitníků a hodnocení parametrů řezivosti
This work deals with the characteristics of taps, taps geometry, taps coating and tapping properties. The focus is on the latest trends in commercially produced taps and evaluation of cutting parameters.
Description
Citation
BRILLOVÁ, K. Analýza řezivosti povlakovaných závitníků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Viktor Kreibich, CSc. (místopředseda) Ing. Oskar Zemčík, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Klakurková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Navrátil (člen) Ing. Karel Neužil (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Jake jsou vhodné metody povlakován pro závitníky? Iontová nitridace, kde se používá a k čemu slouži? Proč nebyly v práci zmíněny i tvářecí závitníky? Jaké jsou odlišnosti mezi základními metodami povlakování? Jak byla prováděna statistika, z kolika hodnot atd? Bylo stanoveno, jak došlo k poškození závitníku použitého e experimentu? Studentka položené dotazy zodpověděla.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO