Analýza "1.Geo, spol.s.r.o. - geodetické práce" vybranými metodami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou společnosti 1. Geo, spol. s r.o., která patří mezi menší společnosti. V teoretické části diplomové práce jsou objasněny základní pojmy. Analytická část práce se zabývá analýzou současného stavu, provedením a vyhodnocením různých analýz. Na základě výsledků analýz jsou společnosti navržena řešení, která by měla vést k celkovému zlepšení situace.
The diploma thesis deals with the analysis of the company 1. Geo, spol. s r.o., which belongs tosmall-size companies. In the theoretical part basic concepts are clarified. The analytical part deals with the analysis of the current state of the company. Different types of analyses were realized. On the basis of the findings, several solutions leading to the improvement of the current state are proposed.
Description
Citation
ZOUFALÁ, K. Analýza "1.Geo, spol.s.r.o. - geodetické práce" vybranými metodami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
1. Otázka vedoucího - zodpovězeno. 2. Otázka oponenta - zodpovězeno. 3. doc.Brychta - SWOT analýza - zdůvodněte zatřídení navázání spolupráce s VŠ a SŠ a navazování spolupráce s ÚP v "příležitostech". Nejedná se spíše o slabou stránku - absence spolupráce s VŠ, SŠ a ÚP? Jak byste definovala Vámi užitý pojem "metodologie řízení pohledávek" ? Na základě čeho jste určila výši skonta? 4. Veselý, CSc. - Analýza "7S"
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO