Marketingové aktivity ELKO Elektro s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhy na zlepšení marketingových aktivit podniku na základě provedeného zhodnocení stávající situace. Teoretická část vymezuje jednotlivé koncepce marketingového mixu a popisuje jeho jednotlivé nástroje. V této části je dále popsán komunikační mix a jeho jednotlivé části. Analytická část je zaměřena na zhodnocení celkové situace konkrétního podniku. V závěru této práce jsou navržena doporučení převážně pro nový komunikační mix.
This diploma thesis deals proposals to improve the marketing activities of the company based on our assessment of the current situation. The theoretical part defines the various concepts of marketing mix and describes its tools. This section further describes communication mix and its individual parts. Analytical part is focused on assess the overal situation of a specific company. In the end of this thesis recommendations are proposed mainly for new communication mix.
Description
Citation
KOBLIŽKOVÁ, M. Marketingové aktivity ELKO Elektro s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno prof. Živělová: V práci zmiňujete, že firma nemá dostatečně propracované webové stránky. Jak by stránky měly být dle Vašeho názoru upraveny? - odpovězeno doc. Kocmanová: V práci navrhujete, že by náklady na osobu měly být 2000 Kč? Na koho se tyto náklady vztahují? - odpovězeno doc. Kocmanová: Jakou formu dohody by měl brigádník se společností uzavřenu? A byla by firma schopna dodržet podmínky, které se vztahují na tyto dohody? - odpovězeno doc. Kocmanová: O kolik by se zvýšil počet zákazníků v konkrétních číslech, když v práci zmiňujete, že se počet zvýší o 5%? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO