Návrh zlepšení marketingového mixu sklářského podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřená na zlepšení nástrojů marketingového mixu sklářského podniku. Cílem této práce je na základě teoretických poznatků a provedených analýz zlepšit konkurenceschopnost podniku na trhu a zvýšit jejich obrat. Práce je rozdělena do čtyř hlavních kapitol. V první kapitole se zabývám vysvětlením pojmů jako marketing, marketingové prostředí, marketingový mix a základní analýzy trhu. V druhé kapitole je zhodnocen aktuální stav a problémy společnosti. Třetí a čtvrtá kapitola obsahuje konkrétní návrhy na zlepšení podniku z hlediska zlepšení konkurenceschopnosti podniku a jejich ekonomické zhodnocení.
The thesis deals with the improving of marketing mix components at Glass Company. The aim of this thesis, based on theoretical knowledge and analysis, is improving the competitiveness of the company on the market and increase turnover. The thesis is divided into three sections. The first section focuses on explaining terms such as marketing, market environment, marketing mix and basic market analysis. The second section contains the appreciation of current status and problems of company. The third and fourth section contains factual suggestions how to improve the actual situation of company in terms of improving competitiveness and economic evaluation.
Description
Citation
FAITOVÁ, A. Návrh zlepšení marketingového mixu sklářského podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Vojtěch Polák (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
oponent "Jakou vidíte největší výhodu Krystal Bohemia oproti konkurenci" - odpovězeno Ing. Vít Chlebovský Ph. D: "Jak by ste řešili distribuci a křehkého materiálu k zákazníkovi" - odpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D: "co je konkurenceschopnost v rámci práce" - částečne odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO