Automatizované měření infračervených čidel pro sanitární techniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá možnostmi řešení automatizovaného měření infračervených senzorů pro sanitární elektroniku. Realizované pracoviště je plně automatické a veškerá data jsou párována a vyhodnocována ERP systémem.
This thessis deals with the realization options of automatic measuring device for infrared sensors used in sanitary electronic. The device is designed to work automatically and save all measured data to ERP system.
Description
Citation
AMBROŽ, J. Automatizované měření infračervených čidel pro sanitární techniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Kadlec, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Pavlík, Ph.D. (člen) Ing. Radim Šneidr (člen) Ing. Michal Řezníček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-09
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále odpověděl na otázky komise: 1) čemu se student v práci nejvíce věnoval, jak byla řešena mechanická část zařízení? 2) jak jsou řešeny rozhodovací úrovně komparátorů? 3) proč byla použita relé na 3 V?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO