Mobilní aplikace pro predikci subjektivní kvality zážitku s datovou službou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práca sa zaoberá problematikou užívateľskej spokojnosti s dátovou mobilnou službou. Hlavná čast je venovaná vývoju mobilnej aplikácie, ktorá zabezpečuje testovanie para- metrov siete, ktoré vyhodnocuje a pomocou online databáze zdieľa s ostatnými užíva- teľmi. Rozobrané sú možnosti distribúcie aplikácie medzi uživateľov počas jej testovania a následne do App Store.
This work deals with user satisfaction with mobile data service. The main part is devoted to the development of a mobile application that provides testing network parameters to evaluate and use online databases shared with other users. Discussed the possibility of distributing applications among users over its testing and then to the App Store.
Description
Citation
ČERVENÁK, R. Mobilní aplikace pro predikci subjektivní kvality zážitku s datovou službou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Rastislav Róka, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (člen) Ing. David Kubánek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Pirohovič (člen) Ing. Radim Šifta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
Otázka č. 1 - Pokuste se více vysvětlit model pro výpočet MOS z kapitoly č.3. Jak byly zvoleny konstanty v uvedeném modelu? Odpověď - Pomocí regresní analýzy byl vytvořen vzorec, který byl využit. Vzorec byl poskytnut vedoucím práce a student ho pouze převzal. Odchylky mezi aplikacemi mohly být způsobeny různým zatížením sítě. Otázka č. 2 - Popište metodu, kterou jste použil pro zjišťování polohy uživatele. Objevily se při jejím použitím nějaké komplikace? Pokud ano, jak jste je vyřešil. Odpověď - Využití standardního API pro přístup k poloze, aplikace si vyžádá povolení o využití od uživatele.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO