Indikátor polohy místa za zdí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této bakalářské práci jsou objasněny fyzikální základy elektromagnetismu a rezonančního jevu, na kterých je založen princip funkce indikátoru protilehlé polohy. Dokument se podrobněji se zabývá magnetickou složkou pole. Uvádí návrhy vysílacích a přijímacích antén pro zařízení a představuje jejich nejvýhodnější řešení. V práci je postupně zdokumentována konstrukce vysílacích a přijímacích obvodů indikátoru protilehlé polohy.
This bachelor´s thesis is focused on explaining of basics of electromagnetism and principles of resonant circuits. These solutions are used for design the indicator opposite position. The next step of document is solution by using magnetic field for design of transmitter and receiver antennas for electronics devices. The final products are solved as the best way for the design. Development process is described step by step in individual chapters.
Description
Citation
SLAVÍČEK, R. Indikátor polohy místa za zdí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lucie Hudcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Kadlec, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Josef Dobeš, CSc. (člen) Ing. Ivo Veřtát, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy své bakalářské práce na téma Indikátor polohy místa za zdí. Následne demonstruje svůj výrobek a odpovídá na otázky vedoucího a oponenta práce. Na dotazy zkušební komise reaguje s přehledem.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO