Marketingová strategie společnosti S.E.N. OKNA A DVEŘE spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh marketingové strategie podniku S.E.N. OKNA A DVEŘE spol. s r.o. působící na trhu s výplněmi stavebních otvorů. Práce na základě znalostí získaných v teoretické části a informací zjištěných v analytické části navrhuje strategické i jednotlivé taktické marketingové aktivity přispívající k posílení pozice společnosti na trhu.
The subject of master thesis is to design marketing strategy of S.E.N. OKNA A DVEŘE spol. s r. o. operating in the market with panels for building openings. Thesis works on the knowledge gained in the theoretical part and the information found in the analytical part and proposes strategic and individual tactical marketing activities which contribute to strengthening the company's position in the market.
Description
Citation
SUCHÝ, M. Marketingová strategie společnosti S.E.N. OKNA A DVEŘE spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Libor Trnavský (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
Otázky od vedoucího práce: Kdo si myslíte, že bude mít zájem o zasílání emailů? Kdo bude typickou skupinou zákazníků? Odpovězeno Otázky od oponenta práce: Jakým způsobem navrhujete Váš návrh financovat? Odpovězeno Ostatní otázky: Ing. Trnavský: Kdo by měl rozhodovat o přijatých opatřeních? Odpovězeno Ing. Schüller: Jakým způsobem jste analyzoval portfolio zákazníků? Odpovězeno prof. Jurová: Vysvětlete personální politiku ve firmě. Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO