Efektivnost využití investic do odpadového hospodářství ČR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce popisuje produkce odpadů v jednotlivých krajích a jejich investice do odpadového hospodářství. Srovnáním těchto dvou hodnot se vyvodí využití investic. Jsou zde uvedeny také základní informace o Operačním programu Životního prostředí.
Bachelor's thesis describes the production of waste in individual regions and their investments in waste management. By comparing these two values is deduced the utilization of investments. It also contains basic information about the Operational Environmental Program.
Description
Citation
SUCHOMEL, K. Efektivnost využití investic do odpadového hospodářství ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
Ing. Pavel Seichter, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Hájek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Martin Pavlas, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vojtěch Turek, Ph.D. (člen) Ing. Bohuslav Kilkovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Průběh a hodnocení obhajoby bakalářské práce: Student představil svou BP s názvem: Efektivnost využití investic do odpadového hospodářství ČR Student se věnoval následujícím tématům: - Hierarchie nakládání s odpady - Operační program životního prostředí - Produkce odpadu - Provedené analýzy - Vyhlídky do budoucna 2. Tajemník přečetl posudek a dotazy oponenta 3. Student uspokojivě odpověděl na dotazy oponenta 4. Členové komise položili dotazy k BP - Jak souvisí zateplení s odpadovým hospodářstvím? - Jak je možné hodnotit efektivnost separace odpadu? - Jaká je nevýhoda skleněných obalů v porovnání s plastovými? - Z jakého pohledu (v názvu píšete investice) je pohlíženo v práci na odpadové hospodářství 5. Student uspokojivě odpověděl na dotazy komise
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO