Obrábění rotační součásti na univerzálním stroji

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem technologie výroby rotační součásti na univerzálních strojích. Hlavním bodem této práce je kompletní řešení technologické přípravy výroby součásti tvaru hřídele. Dalším bodem práce je návrh použitých strojů a nástrojů pro výrobu. Dále je uvedeno technicko-ekonomické vyhodnocení výroby a na závěr je uveden popis výroby vzorku součásti.
This bachelor’s thesis deals with the proposal manufacturing technology of a rotary component on a universal machine. The main point of this work is a full technological preparation of production of the component shape of shaft. In the following paragraph is proposal used machines and tools for production. Below is a technological and economic evaluation of production and finally is a description of production of sample component.
Description
Citation
MOTL, M. Obrábění rotační součásti na univerzálním stroji [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Anton Humár, CSc. (místopředseda) Ing. Roman Kubík, Ph.D. (člen) Ing. Jan Strejček, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Klakurková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jak jste volil materiál obrobku? 2. Jak jste volil rozměry polotovaru? 3. Přibližte nekvalitní výrobu zápichu na Vaší součásti. 4. Obrobitelnost oceli 12 050. Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO