Optimalizace příspěvkové organizace a teorie spravedlnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na ekonomický a personální dopad dvou sloučených středních škol – Hotelové školy Světlá a Obchodní akademie Velké Meziříčí se Střední školou řemesel a služeb Velké Meziříčí. Předmětem zkoumání této práce je, zda obě sloučené skupiny vnímají své postavení jako rovnoprávné. Tento výzkum je podložený dotazníkovým šetřením, který zastává stěžejní část práce. Na základě jeho výsledků jsem navrhla možná zlepšení řízení školy a personalistiky.
Thesis is focused on the economical and personal impact of the two merged secondary schools - Hotel school Světlá and Business Academy Velké Meziříčí with the Secondary School of Crafts and Services Velké Meziříčí. The object of this research is whether this two merged groups perceive their status as equal. This research is founded by a questionnaire survey, which holds a key part of the work. Based on the results, I suggested possible improvements in school management and human resources.
Description
Citation
BLIŽŇÁKOVÁ, M. Optimalizace příspěvkové organizace a teorie spravedlnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno. prof. Režňáková: Jakým způsobem jsou popsány cíle ve Vaší práci? Má škola, kterou popisujete ve vaší práci i jiné zdroje než jen dotační? Zabývala jste se i jinými zdroji než vámi popsanými? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO