Návrh implementace elektronického obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním tématem bakalářské práce bude vhodně navrhnout a implementovat do praxe elektronický obchod pro společnost Ekolux. V práci se budu zabývat samotným návrhem a zvolením vhodného open-source systému, dále tak vhodnou marketingovou strategií a použití moderních nástrojů internetového marketingu tak, aby byl plnohodnotný elektronický obchod pro firmu nejen ziskovým přínosem, ale také technologickou inovací, na které se bude moci dále stavět a postupem času propojit s informačním systémem samotné firmy.
The main topic of my bachelor’s thesis is create the e-commerce project for Ekolux company. In this work I will focus on two main parts of bachelor´s thesis, which will be the design of e-commerce project interface and choosing and implementing the suitable open-source e-commerce system. I want to take all this things together and create the best solution for company. This would have a positive contribution for company earning and for a technology inovation inside the company.
Description
Citation
HADAČ, M. Návrh implementace elektronického obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Roštínský (člen) doc. Ing. Pavel Štarha, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO