Design akumulátorového vysavače

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předmětem práce je návrh akumulátorového vysavače. V práci se zabývám historickou, technickou a designérskou analýzou, které jsou součástí řešeršní části. Samotnému návrhu se věnuji po stránce tvarové, konstrukční, ergonomické a grafické. Výsledkem práce je přístroj, který se vyznačuje vysokou estetikou a funkčností. Formou se podobá současným výrobkům na trhu, avšak liší se netradičním řešením vestavěného nástavce.
The subject of the work is to design cordless vacuum cleaner. The work deals with the historical, technical and design analysis, which are parts of my research. The design focuses itself on the shape, construction, ergonomics and graphics solution. The result is a device that is characterized by high aesthetics and functionality. Form resembles the current products on the market, but differ with unconventional solution of built -in extension.
Description
Citation
NOVOTNÝ, J. Design akumulátorového vysavače [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) akad. soch. Tamara Buganská (místopředseda) doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) Ing. Roman Kozubík, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Bukvald (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO