Založení víceúčelové haly pro sportovní kynologii

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním tématem této bakalářské práce je zpracování návrhu podnikatelského záměru na založení a vybudování víceúčelové haly pro psí sporty. Práce se zabývá teoretickým obsahem podnikatelského plánu a pokračuje možnostmi, kterým se tento plán dá uskutečnit.
The main objective of this bachelor thesis is to make a business plan for establishing and building a multipurpose hall for dog sports. The thesis deals with the theoretical description of the business plan and continues with evaluation of options, which can make this plan implement.
Description
Citation
VALA, M. Založení víceúčelové haly pro sportovní kynologii [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
otázka oponenta práce - odpovězeno prof. Rejnuš: Jako riziko uvádíte nájemní smlouvu na 10 let. Nemohly by se podmínky smlouvy vyjednat jinak? - odpovězeno Ing. Hornungová: Dělal jste marketingový průzkum? Bude o toto zájem? - odpovězeno doc. Rozmahel: Jak vypadá poskytování pronájmu? - odpovězeno doc. Rozmahel: Jak jste stanovil cenu? - odpovězeno Ing. Chlebovský: Máte nějaký záložní plán, pokud byste neuspěl na tomto trhu? - odpovězeno Ing. Chlebovský: Do jaké míry by se dala hala víceúčelově využívat? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO