Hodnocení výkonnosti společnosti NEPA, s.r.o. s využitím EFQM Excelence Model

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se věnuje hodnocení výkonnosti společnosti NEPA s.r.o. Toto hodnocení výkonnosti je prováděno na základě modelu EFQM Excelence. Teoretická část práce se zaměřuje na popis vybraných modelů hodnocení výkonnosti s větším zaměřením se na EFQM Excelence Model. V praktické části je představena společnost NEPA, s.r.o., včetně její podnikatelské činnosti a na základě modelu EFQM Excelence je provedeno hodnocení výkonnosti. Závěrem je sled doporučení za účelem zvýšení výkonnosti.
Master´s thesis is focused on valuation of efficiency of NEPA Ltd. This valuation of efficiency is performed on EFQM Excellence Model. Theoretical part of thesis is focused on description of selected models of valuation of efficiency with a bigger orientation to EFQM Excellence Model. In practical part is NEPA Ltd. introduced, included it´s field of business and on the base of EFQM Excellence Model is valuation of efficiency made. In conclusion are series of recommendations for increase efficiency.
Description
Citation
ČÍŽEK, Z. Hodnocení výkonnosti společnosti NEPA, s.r.o. s využitím EFQM Excelence Model [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
Prof. Dr. Ing. Drahomíra Pavelková (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Klíma (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Hanušová: Od jaké velikosti podnikatelského subjektu byste navrhoval subjektu aplikaci modelu EFQM? - odpovězeno prof. Pavelková: V čem spatřujete největší přínos modelu EFQM? - odpovězeno Ing. Ptáček: V organizačním schématu máte zaznačen provoz kancelářské techniky. Je to tak, že pobočka v Brně je nadřazena pobočce v Praze? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO